Název | Množství a jednotka |
---|---|
chobotnice | 500 g |
cibule | 1/2 ks |
česnek | 2 stroužky |
cherry rajčátka | 5 ks |
cuketa | 50 g |
portské víno | 50-100 ml |
kapary | 1 lžička |
citron | |
bazalka | 1/2 lžičky |
pepř celý | 4 kuličky |
chilli | špetka |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl | |
sépiové těstoviny |
Postup: Na vál dáme mouku a do ní máslo nakrájené na kousky, prosetý mletý cukr, mleté... zobrazit recept
Postup: Do mísy nalijeme olej podle potřeby, obvykle tak cca 150 ml. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme, dáme je na plech s vyšším okrajem a pokapeme 2... zobrazit recept
Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...